Uncategorized

År 2031

Det är en helt vanlig dag, Tiffany ska lämna barnen på dagis, i skolan och sedan gå på en massa möten. När jag väl kommer till jobbet så står min chef i dörren och tittade på mig med en konstig blick. Jag frågade vad som stod på,
– Vi behöver prata om ditt beteende här på jobbet, sa chefen
– Mitt beteende?; sa Tiffany
– Ja, kom in så får vi prata.
Till slut kom Tiffany ut och var alldeles rödgråten. Medarbetarna frågade vad som stod på.
Då sa Tiffany: Jag fick sparken, för att jag tydligen inte har varit snäll mot er.
När hon kom hem så var hon så förbannad så hon tog sin flygande robot och kollade på nya jobb. Några dagar senare vibrerade det i hennes hologram klocka. Chefen för det nya jobbet ploppade upp ur hennes klocka med medelandet om att hon fick jobbet som rymdraketsmekaniker. Tiffany jobbade så hårt i tre dagar så hon till slut blev vd. på verkstaden.
Samtidigt som Tiffany åkte och lämnade barnen i skolan och på dagis så höll Ludde på att lämna brev i sin del av staden. Han åkte sin vanliga runda då kom en kompis till Tiffany just som Ludde skulle cykla över vägen till sista huset på rundan, så höll han på att bli på körd av Eliot. Ludde kände igen Eliots bil efter som det var Volvos nyaste svävare modell rodell gto.
Samtidigt som Tiffany körde till jobbet så vaknade Kent och hörde henne köra iväg till jobbet. Kent hade en lugn morgon ända fram tills klockan var 09:45 då kom han på att han skulle duscha också. När han står i duschen tycker han att vattnet är skit kallt med det är så varmt att det bränner honom. När han ska ta schampot så ser det ut som om det är en naken kvinna, det var Tiffany han såg dansa framför honom. Han gnuggade sig i ögonen och tänkte att han var lite konstig eftersom han varit på fest kvällen innan och blev så full att han spydde på DJ:en på festen. Plötsligt började schampot att skaka och sedan trillade ner på golvet. Det var konstigt, alldeles nys var ju allt stilla. När han klev ut ur duschen så ringer hans robot det är Tiffany som säger att han ska koma till hennes jobb klockan 23:55 för att de ska åka iväg till något mysigt ställe i hemlighet.

Av: Piff och Puff och Kalle

Annonser

En reaktion till “År 2031

  1. Kul med en framtidsberättelse! Jag gillar att det finns hologramklockor och svävar-Volvo 🙂 Blir också nyfiken på om det är något mystiskt på gång, eller varför har Kent hallucinationer i duschen? Eller är det inte hallucinationer utan på riktigt? Skumt!
    Saker att tänka på: en del är lite rörigt och det kan bli svårt för läsaren att hänga med. Till exempel är det ibland i jagform, och resten i tredje person (hon/Tiffany). Och nya personer dyker upp ganska plötsligt och oförklarat och utan att man alltid förstår vem det är. Vilka är Ludde och Elliot till exempel? Har de något med Tiffany att göra? Många händelser kommer också väldigt plötsligt, så att man rycks mellan scenerna lite väl fort. Det skulle vara kul att få lite mer detaljer, och få chans att se saker framför sig (gärna fler coola framtidsgrejer, men också lite vardagliga begripliga saker, så att det inte blir för mycket av det coola och man tröttnar). Det vore också fint att lära känna personerna lite bättre. Har de några tankar och känslor till exempel?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s