Uncategorized

Jag var så törstig så jag höll på att dö, så jag gick och drack men törsten försvann inte. Jag trodde att jag hade blivit sjuk. Men jag gick till skolan ändå, bara för att mamma sa till mig att jag skulle göra det. Jag gick ifrån lektionen 3-4 gånger för att dricka, men efter 5 minuter var jag lika törstig igen, jag visste inte varför det var så. Så när jag kom tillbaka till lektionen så frågade min lärare vad jag hade gjort, jag svarade att jag varit och druckit. När skolan slutat stack jag och en kompis till stan för att kolla lite bara. När vi kom in till stan så såg jag en massa cyklar, jag sa till min kompis Emil att han skulle göra punka på en av dem. Han härmade då min mening och sedan gick han fram till den röda cykeln och gjorde punka på den.
Jag förstod absolut inget.
Jag trodde att jag hade blivit sjuk, men det känns inte så.
Jag känner mig helt normal…

En vecka gick och jag var lika törstig som den dagen, jag drack och drack men var exakt lika törstig som innan.
Dagen därpå skulle vi labba, vi skulle skära i djur hjärtan och just då så skar sig min labbkompis Jonas. Jag såg bara blod och blev helt galen. Kände att jag tappade kontrollen och ville springa fram och dricka upp varenda bloddroppe ur hans kropp. Precis innan vi skulle sluta så kände jag att jag fick riktigt ont i munnen, synen blev bättre och när jag var ute kände jag att det brann på min kropp. Inte så det kan kännas när man bränner sig lite lätt av solen, utan det kändes som om jag skulle brinna upp. Jag sprang hem så snabbt som jag bara kunde, när jag kom in på mitt rum så släckte jag ner hela rummet och jag drog ner gardinen, jag kände hur det svalkade. Jag gick och la mig för att orka med skolan imorgon.

På morgonen brukar alltid mamma göra frukost till mig och mina syskon, men just idag var både mamma och pappa konstiga, hela sättet dem var på. Mamma var allmänt sur och pappa irriterad. Pappa gick plötsligt in på sitt rum, jag beslöt mig för att gå efter bara för att jag ville veta mer. När jag kom in där så står pappa vid fönstret och är helt bränd, jag puttade bort honom och frågade vad som hände? Men då tänkte jag efter och kom på att det hände likadant på mig igår. Detta var något som inte stämde. Pappa låg avsvimmad på golvet så jag förstod att jag inte kommer få några svar av honom just nu. Jag la honom i sängen och släckte precis som jag gjorde igår när samma sak hände mig. Jag kunde varken gå till skolan eller gå till affären, ja inget som hade med ”ute” att göra, eftersom jag bränner mig hela tiden. Efter ett tag så gick jag upp för att kolla om pappa hade vaknat, men det hade han inte. Han låg helt stilla precis som innan men den ända skillnaden var att hans tänder var riktigt konstiga. Trekantiga, spetsiga och riktigt vita. Jag lämnade honom i sängen och hoppades på att han skulle bli bättre.
Klockan var ett och min lillasyster kom hem. Jag hörde ett skrikande och sprang till trappan. Där såg jag min lillasyster, hon såg rädd ut. Framför henne stod min pappa. Hon var helt blodig i ansiktet.
Jag sprang ner för trapporna och pappa vände sig om. Han var riktigt äcklig, hans ögon var helt röda och under hans ögon så såg man hans

AV: piff 1 & puff 2

Annonser

En reaktion till “

  1. Åh, jag gillar att man blir gräsligt törstig och inte fattar varför det inte hjälper med vatten! För hur skulle man kunna förstå att det egentligen är blod man vill ha? Det måste ju vara så det känns att bli vampyr (eller inte vet jag, men ni har övertygat mig, så det måste ha varit bra skrivet 🙂 )
    Saker att tänka på: Jag tror att det skulel kunna passa den här berättelsen att gå lite långsammare fram, och inte låta läsaren fatta så fort vad det är frågan om. Nu går det ganska fort från obegriplig törstighet till att personen plötsligt vill dricka blod. kanske det kan få hända lite mer och gå mer tid däremellan? Och det kan komma andra lite obegripliga tecken, men som verkar självklara när man väl får förklaringen!
    Och kommer man att få någon förklaring till vad som har hänt? Kanske det vore kul med en tillbakablick till tillfället då de blev ”smittade”, även om de inte fattade då att de blev smittade. För jag tror inte läsaren köper att hela familjen bara blir vampyrer helt plötsligt utan anledning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s