Uncategorized

Carl-Gunnar och Ulla-Britts kidnappning!!

Carl-Gunnar vaknade av ett konstigt ljud som kom utifrån i det tomma mörkret. Carl-Gunnar märkte att Ulla-Britt inte låg i sängen! Han gick upp ur sin säng och kolla igenom hela huset men hittade inte Ulla-Britt. Carl-Gunnar gick in i köket och hittade lapp där det stod: Gå igenom den mörka och djupa skogen så kommer du hitta ett torn. Carl-Gunnar såg att det inte var Ulla-Britts skrivstil, utan det var någon annans.
Carl-Gunnar tog på sig sina kläder och gick ut i ösregnet. Han gick igenom den mörka och läskigt djupa skogen och fortsatte till tornet. När den gamla gubben hade gått i 1 timme så såg han tornet. Han gick in i tornet och hörde ljud nerifrån som kom från en lucka. Han öppnade luckan och gick ner för den gamla knakande trappan.
Där nere var en mörk fuktig källare där ett ljus bara fanns för att det inte skulle bli för mörkt. Han hörde ett ljud som om någon slog i ett bord längre in i källaren. Han såg en person och gömde sig bakom ett par tunnor och kollade vad presonen höll på med. Personen styckade människokroppar! Den såg Carl-Gunnar och slog veck tunnorna, den läskiga personen hade en mask på sig och när den tog av sig masken så fick nästan Carl-Gunnar en hjärtattack…

SlaktarN

Annonser

En reaktion till “Carl-Gunnar och Ulla-Britts kidnappning!!

  1. Inte precis det uppvaknandet man helst vill ha! Och inte precis det man drömmer om att hitta i ett mystiskt torn i skogen. Spännande!
    Saker att tänka på:
    Försök gärna skriva om hur det till exempel märks att skogen är läskig, i stället för att bara skriva att den är läskig. Vad ser han när han går där? Vad hör han? Hur luktar det? Är det blöta, svarta grenar som rispar honom i ansiktet? Hur märker man på honom att han blir rädd? Springer han fort och snubblar? Eller smyger han sakta och försiktigt? Det blir lättare att leva sig in om man inte bara gör en lista på känslor, utan försöker visa fram den med bilder, ljud, lukter och vad personerna gör när de drabbas av känslan!
    Det går också lite fort. Jag skulle gilla om det fick gå lite långsammare (inte hela tiden, men med de spännande grejerna, dem som man vill se! Till exempel när han fattar att han ser människokroppar som håller på att styckas, det är så spännande och äckligt och fascinerande att jag gärna skulle låta det vara ohyggligt där lite längre. Vad är det första han ser? Tror an först att han ser fel? Hur luktar det? Vem är det som gör det …)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s