Uncategorized

Ovanlig krasch i södra Sverige!

Ovanlig krasch i södra Sverige!
Onsdagen den 15 oktober 20:00 så kraschade en helikopter i en pool uppe på Furutorpsområdet i Vinslöv. Helikopterföraren överraskades av det dåliga och dimmiga vädret och snuddade vid ett träd. Han tappade sedan kontrollen över helikoptern och störtade ner i en pool. Helikopterföraren klarade sig undan med lindriga skador.

På onsdags kvällen när Linda satt och tittade på tv avbröts hon av en dov smäll. När hon kom ut möttes hon av en chockerande syn. I poolen befann sig en grön helikopter x4, och en chockad man.
– Jag förstod knappt vad som hänt, säger poolägaren Linda Roth. Man vet ännu inte om poolens konstruktion blev förstörd men undersökning pågår.
Helikopterföraren Claes Claessons flygresa började på Sturup och skulle avslutas i Osby, men så långt kom han inte. När han kom över Nävlingeåsen möttes han av en tjock dimma, detta gjorde att han tappade kontrollen över helikoptern. Men trots det fortsatte han sin resa mot Osby, där han skulle köpa en häst.
När han kom över Vinslöv så snuddade han vid ett träd och voltade ner i en pool.
Linda larmade polisen och dem var på plats inom 10 minuter.
-Vi vet ännu inte om Claes kommer att behöva betala skadestånd. Det beror på skadorna i poolens konstruktion, säger kommissarie Lundström från Hässleholmspolisen.
Claes klarade sig med lindriga skador, dock orsakades skadorna inte av kraschen. När Claes kom upp ur poolen snubblade han över en badboll, men trots detta behövdes ingen ambulans skickas till platsen. Polisen har påbörjat en vidare utredning av olyckan.

Frida, Agnes, Emma
Skolbladet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s