Uncategorized

Olyckan i Vinslöv

Onsdagen den 15 oktober 20:00 så kraschade en helikopter i en pool uppe på Furutorpsområdet i Vinslöv. Helikopterföraren överraskades av det dåliga och dimmiga vädret och snuddade vid ett träd. Han tappade sedan kontrollen över helikoptern och störtade. Helikopterföraren klarade sig undan med lindriga skador.

Onsdagen den 15 oktober 20.00 skulle Claes Claesson köpa en häst i Osby. För att hämta sin nya häst skulle han ta sin helikopter. Han tog helikoptern X4 för att han hade köpt den nyligen och ville testa den. När han var på väg till Osby möttes han av tjock dimma ovanför vinslöv och såg inte den stora björken, som han stötte i och gjorde så att Claes voltade ner i Linda Roths pool. Runt poolen hade Linda Roth plattor som blev helt förstörde av helikoptern, men linda har ännu inte kollat efter skador på poolen.
– Jag sätter mig ner med mitt té för att kolla på bonde söker fru, när jag hör smällen från baksidan. Min första riaktion var: HJÄLP! Som tur är var det ingen som badade i poolen just då, säger Linda.
Linda sprang ut för att kolla på vad som hade hänt, då såg hon att det var en helikopter i hennes pool som var 3X7 meter lång. Hon ringde direkt S.O.S och sa vad som hade hänt.
Polisen var i Vinslöv redan efter 10 minuter och anbulansen efter 15 minuter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s