Uncategorized

Helikopterkraschen i Vinslöv

Onsdagen den 15 oktober 20:00 så kraschade en helikopter i en pool uppe på Furutorpsområdet i Vinslöv. Helikopterföraren överraskades av det dåliga och dimmiga vädret och snuddade vid ett träd. Han tappade sedan kontrollen över helikoptern och störtade ner i en pool. Helikopterföraren klarade sig undan med lindriga skador.

Klockan åtta på kvällen fick larmcentralen ett samtal om en helikopter som hade kört ner i en pool i Vinslöv. Det var vid furutorpsvägen. Polisen anlände 10 min senare till olycksplatsen. Helikopterföraren klarade sig med lindriga skador.

Claes Claesson skulle köra från Nävlinge där helikoptern befann sig. Det var en röd tvåsitsig helikopter. Den kvällen var det väldigt dimmigt men han var ändå tvungen att köra. Han var på väg till Osby men kraschen inträffade när han körde i furutorpsområdet i Vinslöv. Claes kraschade för det var höga träd och väldigt dimmigt. Så han snuddade vid ett träd och kraschade ner i Linda Roths pool.

Linda Roth satt och tittade på TV när olyckan inträffade. Hon kollade på ’’Bonde söker fru’’. Hon hörde en smäll och gick ut och kollade vad som hade hänt. Hon såg att en helikopter hade kraschat i hennes pool. Hon såg också att plattorna och gräset hade blivit förstört. Hon blev väldigt besviken att hon missade sitt favorit program. Linda kom ut med sin hagelbössa och undrade om det var en terrorattack.

-Ja, jag trodde att ryssarna var på G så jag tänkte bara på självförsvar.

-Jag blev mest chockad när poolägaren kommer ut med en hagelbössa och jagade mig runt i trädgården. Därefter snubblade jag på en boll och blev skadad. Säger Claes Claesson.

När kommissarie Lundström kom till olycksplatsen var det väldigt stökigt. Claes Claesson blev gripen för vårslöshet i flygtrafiken. Lundström var säker på att det var Claes som hade kraschat helikoptern ner i poolen. Det var inga fler än Claes som blev skadade under kraschen.

-Det var tur att helikoptern landade i poolen och inte på huset. Det hade orsakat fler skador, säger kommissarie Lundström.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s