Uncategorized

Helikopter drama i Vinslöv

Onsdagen den 15 oktober 20:00 så kraschade en helikopter i en pool uppe på Furutorpsområdet i Vinslöv. Helikopterföraren överraskades av det dåliga och dimmiga vädret och snuddade vid ett träd. Han tappade sedan kontrollen över helikoptern och störtade ner i en pool. Helikopterföraren klarade sig undan med lindriga skador.
Onsdagen den 15 oktober och då hände det en helikopter olika i Vinslöv. Detta hände för att det var dåligt väder. Polisen kommer göra en utredning på detta fallet. Men Linda kommer inte att anmäla Clas Classon för
Helikopter föraren Clas Classon var på onsdags kvällen ute och flög med sin helikopter när han blev överaskad av det dåliga vädret. Det dåliga vädret gjorde så att han tappade kontrollen över helikoptern och kraschade i en pool vid furutorps område. Clas har kört helikopter i 9 år och han har aldrig varit med om någonting sådant här.
Poolägaren Linda Roth satt i sin soffa och kollade på tv när händelsen inträffade. – Jag blev chockad när jag hörde kraschen! sa Linda Roth. När hon hörde smällen så sprang hon direkt dit. Då såg hon att det var en helikopter som hade kraschat i poolen, då ringde hon polisen direkt.
Kommissarie Lundström Larmet kom in vid 20:00 på onsdagskvällen till polisen och de var på olycksplatsen ca 10 minuter efter att de hade fått in larmet.
– Helikopterföraren är i nuläget gripen för vårdslöshet i flygtrafiken, säger kommissarie Lundström.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s