Uncategorized

Claes fick sig en stänkande överraskning!

Onsdagen den 15 oktober 20:00 så kraschade en helikopter i en pool uppe på Furutorpområdet i Vinslöv. Helikopterföraren överraskades av det dåliga och dimmiga vädret och snubblade vid ett träd. Han tappade sedan kontrollen över helikoptern och störtade ner i en pool. Helikoptern klarade sig undan med lindriga skador.  

Linda Roth fick en överraskning på onsdagskvällen, när Claes Claesson 48år störtade ner i Lindas pool. Claes kom från Sturup och var på väg till Osby för att köpa en häst. Han kom förbi Höör och närmade sig sedan Nävlingeåsen, när han kom norr om åsen blev han förvånad av dimman. All dimma fick han att tappa kontrollen över helikoptern, därefter störtade han ner i poolen.

Linda hade precis satt sig ner med sitt kvällste för att kolla på hennes favorit program ”Bonde söker fru” när hon hörde en krasch.

– Shit, var det första Linda tänkte berättar hon förvånat. Hon sprang ut och blev överaskad av det hon såg. Hon ringde genast 112. Inom 15 minuter var ambulans och polis på plats. Claes hade klarat att ta sig ut själv utan några allvarliga skador. Dock fick han några psykiska skador.

När polisen kom till platsen satt Claes på poolkanten.

– Jag kunde inte ens avgöra om det var en pool eller ett hav för det var så mörkt och dimmigt, säger Claes efter händelsen. Linda kommer ej anmäla detta! Men polisen kommer ändå göra en utredning.

Detta brott klassas som vårdslöshet i trafiken, Claes är misstänkt och gripen för förhör.

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s